Kesä tulee ja vene on valmis. Osa 3

Jos olet missannut edellisen osan tästä niin sinne pääset täältä.

Kyllä se on nyt vaan pakko todeta, että vene on vihdoinkin valmis kesän ajeluille. Tunteja/iltoja meni enemmän kuin haluan laskea, mutta olen todella tyytyväinen lopputulokseen. Käyty jo muutamat lenkit ajelemassa ja on se iso ilo taas ajaa, kun kaikki tuoksuu ja näyttää raikkaalta.

Tässä vielä joitakin ennen – jälkeen kuva vertailuita ja lopussa pieni viedeo veneestä liikkeellä. Klikkaa kuvia niin näet ne isompana.

Ensimmäisenä vertailu etupäästä. Juuri maalattuna ja patjat paikoillaan. Näytän myös miten pöytä toimii sängyn osana että siitä saa ison sängyn. Pyödän jatkeena on vielä pieni jatkopala jotta koko kolo täyttyy, siksi siinä näkyy pieni raita.

Seuraavana vertailussa lattia. Ennen flexiteak, flexiteakin asennuksen jälkeen (vielä vanhat tuolit) ja lopuksi kun koko muu lattiakin on maalattu.

Sitten vuorossa pöytä siinä oikeassa paikassa 🙂 . Ensin kun testaan pöytälevyä (ja toivon että korkeus on hyvä) ja lopputulos kun kaikki verhoilut on tehty ympärillä ja pääsee testaamaan pöydän toimivuutta. Hyvä tuli ja korkeus oikein sopiva.

Viimeisenä vertailuna vielä takapenkit. Ensin johdotuksia mitä lähdin parantelemaan. Toisessa kuvassa sähkötyöt tehty. Kolmas kuva selittää miksi pääkatkaisin oli niin “keskellä” ja kaikki johdot jää piiloon. Ja viimeisessä kuvassa uudelleen verhoillut penkit paikoillaan

Viimeisenä kuvana vielä kuva hiotusta ja öljytystä uimatasosta joka näyttää kuin uudelta taas. Ikävä kyllä en löytänyt siitä mitään “ennen” kuvaa.

Lopuksi tosiaan pieni video miltä vene näyttää liikkeellä. Liukuu nätisti veden päällä ja nopeutta tuossa noin 27s (n.50km/h). Kopteri ei pysy perässä tuolla vauhdilla 🙂

Det här inlägget postades i Båt och sjöliv, Hobby & Föreningsaktivitet, Projekt och renovering och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.