Hej världen!

Det behövs många spikar innan man ser mönstret

Det behövs många spikar innan man ser mönstret

Det här är mitt första inlägg i bloggen som nu är tillbaka på mitt eget webbhotell! Jag har under flera år använt Blogger som redskap för min blogg men jag börjar tycka att Google tar över lite för mycket av min bestämmanderätt så nu ska jag prova på att blogga med WordPress som verktyg. Det här med bloggteknik är ett ständigt pågående utvecklingsarbete och det gäller att våga prova på nytt och hänga med. Jag har stiftat bekantskap med WordPress för flera år sedan i olika bloggar men när jag tidigare försökte få in det på min egen webbplats så var det krångligt. Nu har det utvecklats och stöds av webbhotellet så att det bara var några enkla klick så fick jag igång bloggen. Nu gäller det att bekanta sig med alla finesser och justera layout och standard så att jag blir nöjd med utseendet. Spännande!

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Allmänt och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.