Up, up and hopefully not away

Pasi skaffade för nåt år sedan en drönare som man kan flyga omkring och filma med. Nu har jag också börjat öva på att flyga med den så att vi kanske skulle använda den lite mera. Jag tycker att det är lite skrämmande att köra upp den högt i luften för om den dimper ner så är den sagan all. Jag måste väl bara öva tills jag känner att jag vet vad jag sysslar med…

Här kommer en onödigt lång filmsnutt utan musik som bevis på min första testflygning.

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Foto och bild och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.