Glad midsommar!

I år är jag ledig hela midsommaren och det är en lyx som heter duga! Så vad ska man hitta på för roligt då? Ingenting. Jag drabbades av en förkylning i början av veckan och är inte riktigt i toppskick så det får bli en lugn helg hemma med tid att lata sig och kanske få gjort undan lite av alla måste-projekt som ligger på hög. Det är ingen brist på göromål bara man orkar och ids. Det är skönt att slappa och ta det lugnt men minst lika skönt att se det färdiga resultatet av sina händers arbete.
Hur du än firar midsommar hoppas jag du gör så att du har det bra och blir nöjd.

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.