Trädgårdsterapi

Vid Akademins huvudbibliotek blommar det alltid tidigt.

Åh, dessa ljusa härliga vårkvällar. Det är balsam för själen att pyssla i trädgården och se hur lökväxterna tittar upp ur jorden. Fågelsången förgyller pysslandet. Kattsällskapet är härligt.

Ännu har jag inga blommor i trädgården men tulpaner, narcisser, gullvivor och en massa annat har vaknat. Blir det lite varmare nu så går det med en sån rasande fart att man inte hinner med. Så bäst att gå ut och pyssla och njuta varje möjlig stund!

Månne trädgårdsterapi skrivs ut på recept?

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Hus & Trädgård och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.