TÄVLING i väntan på julen

  Nu har DU chansen att vinna julnumret av Leivotaan 
där jag avslöjar mina hemligheter!

För några år sedan var jag vanligtvis fullt sysselsatt av att göra julgodis den här tiden på året. Från mitten av november fram till jul doftade det choklad och kola och juligt för hela slanten i vårt hus. Verksamheten växte från år till år och kundkretsen dreglade nästan hela december efter mina godisar.
 
I fjol bestämde jag mig för att lägga ner godistillverkningen för det var inte längre roligt. Jag var överarbetad och stressad. Visst var efterfrågan stor på julgodiset och nog tjänade jag en liten slant på det också men det var inte värt stressen och pressen jag upplevde. Det är otroligt tidskrävande att göra stora mängder julgodis för hand. Självklart blev många besvikna när jag inte längre förgyllde deras julfirande med hemgjorda konfekter men de hade klarat sig bra innan jag började också så varför skulle det inte gå bra nu igen, resonerade jag.

De som längtar efter julgodis i år kan införskaffa julnumret av tidningen Leivotaan och sno ihop godis enligt mina recept. Det är inte så svårt som man kanske tror men nog tidskrävande. Så jag förstår att det är mycket enklare att köpa än att göra själv.

 

Så, hur ska man göra för att vinna tidningen?

Jo, skriv en kommentar här i bloggen eller till statusen på Facebook där jag tipsar om detta inlägg. Skriv vilket julgodis du tycker är det allra godaste. Det där som bara måste finnas för att det ska kännas som jul för just dig. Det kan vara Fazers gröna kulor eller mammas kola, ingen skillnad.

Vinnaren dras på söndag kväll (30.11) efter kl 18.00 så fram till dess har du tid på dig att kommentera.

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

6 svar på TÄVLING i väntan på julen

 1. Anonym skriver:

  Det ska vara…. Fazers Wienernougat (som pappa fått), vilken man dreglar efter och kanske får smaka en bit eller två…. 🙂

  Zyz

 2. Anonym skriver:

  Budapest-konfekter hör till julen i brist på något riktigt smarrigt hemlagat. Kusinens konfekter skulle inte vara så illa tror jag!
  hälsar Kimito-kusinen

 3. Anonym skriver:

  Fazers mörk choko konfekt är helt klart bäst.

  Marina

 4. Anonym skriver:

  Alladin choko är helt supergott, i vår familj försvinner vissa konfekter nästan innan man hunnit öppna asken.

  Sanna

 5. Anonym skriver:

  Ingen skillnad "allt går ner" OM jag råkar ha godis. Därför är jag utan godis oftast.

 6. Hanna skriver:

  Finare konfekt, vilken som helst, som avnjuts långsamt med eftertanke. Det är jul!

  Hanna L

Kommentarer är stängda.