Ressugen

Jag är ressugen. Det är jag för det mesta, så det är inget nytt. Men nu har jag ju semester och tid att åka iväg nånstans. Den stora frågan är bara vart och hur länge?

Jag har funderat på Stockholm (min eviga förälskelse), Tallinn (min nya förälskelse), Gdansk (skulle kunna bli en förälskelse), en sista-minuten-resa till södern (lika billigt som det mesta andra och till Grekland skulle jag vilja nån gång), Utö (dit har jag aldrig varit), Bengtskär (ligger på min to-do-list), Dit-näsan-pekar-på hoj (alltid ett bra alternativ). Som du märker finns det att välja på… Beslutsångest. Men, jag tror jag väntar till efter skolstarten så blir det 1) billigare 2) mindre folk i farten. Så jag kan fundera vidare. I värsta fall kommer jag mig just ingenstans men är nöjd ändå.

 Det är ju faktiskt ganska roligt bara att planera och drömma och se på möjligheter i datorn!

 Förra året i september var jag till Tallinn för första gången. Det var en otroligt varm dag, precis som mitt i sommaren och jag blev förtjust. Gamla stan är härlig att strosa i och full av fina hus och kyrkor.

 De här dörrarna fotade jag i Tallinn. Jag upptäckte när jag vandrade omkring att det finns otroligt många, otroligt vackra dörrar i Tallinns gamla stadsdel!

När en dörr stängs öppnas ett fönster, så det är bara att fundera vidare. 🙂

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.