Alla pratar o det men ingen gör nåt åt det!

Vaddå? 
Jo, vädret!

Jag är innerligen trött på den här vintern. Det känns som om det varit mulet i ett sträck sen slutet av oktober. Mörkt, rått, blött och isande vindar. Jag längtar efter vårvintern med lite snö, några minusgrader, torrt före och solsken. Gnistrande iskristaller i björkarna som glittrar underbart i soluppgången.

Om det inte går att få sådant väder den här vintern så kan den lika gärna ta slut bums och “fastforwarda” till vår med spirande grönska, fågelsång och en sol som värmer skönt.

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

1 svar på Alla pratar o det men ingen gör nåt åt det!

  1. Zyz skriver:

    gummistövlar, kurabyxor och regnrock….. NEJ TACK!
    😉 håller med dig Nette. Ordentligt vårvinter eller ordentlig vår! Inget tjafs mitt emellan….

Kommentarer är stängda.