Solsemester

Jag hade inga planer för semestern men lite funderade jag på att utnyttja möjligheten att upptäcka lite mera av närmiljön här i skärgården. Besöka Utö och/eller Bengtskär eller dra iväg nånstans med motorcykeln… Av detta blev intet utan istället bokade jag en sista-minuten-resa till den grekiska ön Samos!


Det blev en härligt lugn och avkopplande resa. Jag träffade några andra ensam-resenärer och vi åt middag tillsammans när vi stötte på varann och njöt av lite kravlöst umgänge.
Nu har jag sammanställt lite bilder med bildtexter som finns i galleriet. Klicka på länken och se mera av min resa!

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

1 svar på Solsemester

  1. Härligt med egen resa! Det är något som jag aldrig egentligen gjort annat än till Island där jag först gick en månad på kurs och sedan jobbade resten av sommaren. Så man hade ändå ett sammanhang. Jag tror att jag dels skulle njuta otroligt samtidigt som jag skulle känna mig väldigt halv. Och så skulle jag inte riktigt nännas, varken tidsmässigt eller ekonomiskt slösa både tid och pengar på bara mig. Vi har diskuterat möjligheten att resa bara en vuxen och ett barn i gången, men det känns nog också märkligt. Fast det skulle vara underbart. Jo, nej. hade man mycket pengar, och tid kunde man ju testa på alla möjliga varianter var och varannan vecka.

Kommentarer är stängda.