Solsken och blomsterprakt

IMG_0949Det är lustigt hur mycket bättre man mår efter en liten stund i trädgården. Fåglarna sjunger och blommorna lyser upp i kvällssolen. Jag tog kameran med mig och tog ett varv runt huset. Att fota “ingenting” är väldigt terapeutiskt.  Vårblommor och blad som slår ut. Blåbärsriset som blommar och kvällssolen som lyser upp detaljer. I trädgården är det “här och nu” som gäller, inget annat. Så enkelt livet är en liten stund.

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Foto och bild, Hus & Trädgård och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.