Gårdsloppis på kommande

20160813_111443Nu har jag fått nog av alla grejer som ligger och samlar damm. Det är sådana mängder att jag inte orkar släpa iväg det till nån loppis i stan utan jag bestämde mig för att försöka locka köpare hem till oss i stället.

Det är ingen hejd på hur mycket vi samlat på oss genom åren! Det finns allt möjligt och omöjligt som vi nu städat ut och låter gå till salu. Det som kanske väcker mest intresse är ett 5 meter långt bord med PartyLite-grejer. Jag har varit konsult i några år och samlade då på mig en hel del förevisningsmaterial som jag nu vill göra mig av med. Det är först till kvarn som gäller…

I övrigt har jag ett långt bord med kärl och köksgrejer. Så finns det en låda med Tupperware-prylar. Och en låda med dekorationskorgar. Och en låda med lampor och armaturer. Så finns det en del böcker och inredningsgrejer. Och LP-skivor har vi en del av. Det finns en LP-spelare också fast den behöver få ett nytt gummiband för att fungera igen.

Dessutom tänker jag sälja kaffe och bulle. Och te. Och saft. Och mockarutor. Och morotskaka.

Så passa på och gör en utfärd till Westerbacka i helgen!

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Hus & Trädgård och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.