Nu kan vi grilla!

Här är den nya grillen! Eller nåja, det som ska bli den nya grillen. Det är en stunds skruvande innan det är dags att plocka fram korven och biffarna…


Under helgen var jag borta hemifrån och under tiden blev den nya grillen ihopskruvad. Tänk så behändigt!

Den här är ungefär lika stor som den gamla men har sex brännare medan den gamla hade fyra. Dessutom finns det en kokplatta på vingen till vänster så man kan koka nypotatisarna på samma gång som man håller ett öga på grillmaten.

Grillen är provad. Några korvar och lite grillost inledde säsongen. Grillen verkar helt okej men lite klen i värmeproduktion. När det är kallt och blåser lite vill den inte orka få upp värmen. Men om det verkligen är fel på grillen eller om det är fel på vädret återstår att se under säsongen. Hur som helst så var den förmånlig! En tusenlapp billigare än den fina röda jag visade i förra inlägget.

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Hus & Trädgård, Mat & Smaker och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.