Nu det ska bli andra bullar!

Om en dryg vecka inleds fastan och jag funderar på hur jag ska uppmärksamma det i mitt eget liv. Inspiration fick jag igen när jag läste Emmas inlägg på bloggen Andetag. Det är faktiskt nånting att tänka på, på riktigt, det där med fasta.

Ifjol försökte jag fast genom att lämna bort facebook. Jag klarade det en knapp vecka. Slutsats: jag är beroende av facebook. Sen dess har jag funderat på mitt beroende och kommit till att jag borde dra ner på tiden jag använder för att kolla facebook för egentligen hänger jag där mycket mera än vad som egentligen är motiverat. Det händer inte sååå mycket i min feed att jag skulle behöva kolla den sjutton gånger om dagen. Det räcker bra med en eller två.
Så kanske jag skulle fasta genom att bara kolla facebook två gånger om dagen?

Sen att lägga till nånting i sitt liv. Eftersom jag rimligtvis borde får mera tid över om jag inte hänger på facebook hela tiden så funderar jag om jag ska 1) lova att baka mera bröd 2) öka motionsmängden. Båda behövs, båda kan vara riktigt roligt. Jag tror ändå att jag ska ta mig i kragen och motionera mera.
Så kanske jag skulle fasta genom att motionera minst 3 gånger per vecka?

I väntan på att fastan drar igång vill jag göra lite reklam. Ja, eller egentligen är det en bekännelse…

AXO har fruktansvärt goda fastlagsbullar!

Vill man ha en med mandelmassa (och det är ju självklart en sån man vill ha, juh) så ska man ta sig en runda till caféet på förmiddagen för på eftermiddagen kan man bli utan. De går åt de rackarna, det ÄR flera än jag som upptäckt att de är grymt goda! Så en dryg vecka till får jag mumsa fastlagsbullar. Sen måste det ta slut för annars ser jag ut som en fastlagsbulle ganska snart. (Du är vad du äter, liksom…)

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

3 svar på Nu det ska bli andra bullar!

  1. Elinn skriver:

    Du hr helt rätt, tycker precis som du. Dom är bara godast 🙂

Kommentarer är stängda.