Voj prutt!

Vår lilla fröken Fia Snöflinga har inte mått så bra i magen de senaste dagarna. I vår iver att ge henne det bästa av gott fick hon magen i olag. Den fina kattmaten var för mycket för en mage som inte var van att få mat, inte van att få mat ofta och inte van att få så kraftig mat. Stackars lilla Fia fick diarré.

fia07

Jag har tappat räkningen på hur många små skitlass jag har städat bort de senaste dagarna. Jag blev innerligen led på att det dök upp små lass på de mest underliga ställena. En liten stund skulle jag ha sålt Fia väldigt billigt men sen insåg jag att hon inte alls protesterade eller gjorde det på flit. Hon hade ont i magen och hann inte springa till sandlådan när det knep till. Hon var lika olycklig som jag.

Efter en konsultation med veterinären övergick vi till att servera kokt fisk och naturell yoghurt. Magen har lugnat sig lite men är fortfarande lös. Jag hoppas att det skulle vända snart nu så att det blir nån ordning på det här skitproblemet för vi är lika leda på det, Fia och jag. Om det inte blir nån ordning på magen så blir det att ringa veterinären på nytt och får bättre hjälp.

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Familj & Husdjur och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

6 svar på Voj prutt!

 1. Malin W skriver:

  Int har du säkert photoshoppat ögonen? Hon ser jätte tårögd ut. Ojoj så ledsen min :(! Fast hon har en tuss o leka med o allt, så hjälps de int 🙁

 2. Zyz skriver:

  ???
  Ojojoj … ajajaj….
  ❤❤
  Hoppas hon snart blir bra i magen!!

 3. Lillemor skriver:

  Vi hade också problem med sandlådekakkandet en tid,förutom att vi bytte sandsort så placerade jag ut sandlådor på alla platser där olyckan hände.. Mittiallt föll poletten ner på kissen och en av sandlådorna blev pop.

  • Janette skriver:

   Nu verkar det va lugnt på samdlådefronten. Vi har flera lådor strategiskt utplacerade i huset och sanden verkar va rätt. Så inga flera missöden för tillfället.

Kommentarer är stängda.