Sockersöta lurvbollar

Jag kan inte få nog av att fota kattungarna. Dels är de så underhållande, dels håller jag på och upptäcker nya funktioner i kameran. Dessutom vet jag ju att jag inte är den enda som älskar bilder på små sockersöta lurvbollar…

Kärlek

“Kattfarmen”

Det är tur att mamma Manda inte jagar bort Poju från ungarna och det är tur att Poju inte tycker att ungarna är störande. Vi har en lycklig kattfamilj!

Nu har jag bestämt mig för att Skrikhals får heta Sigge! Tack Brita för förslaget!! Sabbath hade varit kul men Sigge och Putte passar bättre tillsammans tycker jag.

Skulle det va så att nån inte gillar bilder på kattungar så håll ut, det kommer nåt djuplodande inlägg sen nångång igen…

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

2 svar på Sockersöta lurvbollar

  1. Anonym skriver:

    Kattorna är så fina och så roligt med kattungar ! Blir sugen men vår gamla dam skulle inte gilla , tror jag ? Den har en väninna ( katt ) som hälsar på och bor här ibland. Deras diskussioner är ibland högljudda men inte aggressiva och vår dam är nog lättad då besöket är över !

  2. Brita skriver:

    Så roligt att du valde Sigge ! Tack…… Hälsn till alla kissor . Brita

Kommentarer är stängda.