40:onde inlägget

Jag hade tänkt göra nåt sprakande, lysande, fantastiskt av detta inlägg, men min ork tog slut helt plötsligt. Min rygg krånglar och jag går omkring och är skitsur över mest ingenting så då är det inte läge för något extravagant. Kommer tid, kommer råd, säger ett välbeprövat ordstäv så jag bidar min tid och återkommer med något sprakande fantastiskt nån annan gång.

För den som känner sig berörd men inte nåtts av budet kan jag meddela att jag avslutat mitt företag och med det min försäljning av PartyLite-produkterna. Så nu kommer jag att hålla ett “avskedsparty” onsdagen den 16 oktober där det kommer en annan konsult och berättar om nyheter och möjligheter framöver. Kontakta mig om du vill komma med och se vad som är på gång i höst!

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.