Tummen upp!

Bara för att suga lite till på den härliga karamellen så måste jag blogga om det.
I Åbo Underrättelser tisdagen den 5 augusti stod att läsa  följande:

Det inte alls alla som får ett så offentligt tack för sitt jobb så jag får verkligen vara stolt.
Jag fick även många fina kommentarer och beröm direkt av Nagubor medan jag jobbade på gravgården under mina 5 veckor där. Allt värmer och lyfter. Nu får jag göra som Maria i julnatten och gömma allt i mitt hjärta och begrunda det. Tack alla för så många snälla, fina ord!

Idag sparkade jag lite boll med en liten kille och fick höra av hans mamma att han senare sagt “Nette e kiva”. <3 Känns som en tumme upp där också! 🙂

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.