Kestää kestää

Hionta aloitettu. Paksu pölykerros joka vaan imuroidaan pois niin ei pölytä.

Autotallin lattia on nyt paikattu/tasoitettu ja hiottu. Hionta sujui oikeastaan paremmin kuin odotin, mutta itse hiomakone söi betonia vähemmän kuin odotin (hioin kivellä, en timantilla). Pölyä tuli myös paljon vähemmän kuin luulin (siis kyllä pölyä tuli todella paljon, mutta se ei leijunut ilmassa vaan pysyi lattiassa josta se vaan imuroitiin pois). Kaikkiaan hionta kesti noin 6tuntia ja hiomakoneen + imurin vuokra oli noin 100€. Ehdottomasti hintansa arvoiset.

Koko lattia hiottu, imuroitu ja pyyhitty kostealla rätillä. Valmis maalata.

Mutta nyt joudun vielä odottelemaan maalia. Piti tulla jo maanantaina, mutta uusimman tiedon mukaan saan sen ehkä ensi viikon maanantaina 🙁

Ärsyttävää odotella, että pääsisi jatkamaan, koska sen jälkeen kun lattia on maalattu niin on vielä paljon pikkujuttuja jotka haluan saada tehtyä kuten uudistettua vähän säilytys hyllyjä, työkalut järjestykseen ja helposti saataville, vähän lisää pistorasioita, ym. Pikkujuttuja mutta tykkään kun tilat on toimivia ja helppoja pitää siistinä. Niinkuin äidillä aina oli tapana sanoa “kaikelle oma paikkansa ja kaikki paikoillaan”.

Det här inlägget postades i Hus & Trädgård och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.