Nagu Rock – den coolaste musikkvällen ever!

Först var det ganska lungt vid ölkranen…
Sumobrottning – ser kul ut!
Sockervadd. Jag fick pröva på att göra min egen vadd och det var kul men inte så lätt som det ser ut.
Är inte vår reklamflicka bara för ljuvlig?
Det här är ett band jag inte saknade när de slutade… Bob Malmström.
Krista Siegfrids, Ding Dong…
Eller var det kanske Mimmi Pigg som vstod på scen?
Jaaaa! Vi vill gifta oss med dig Krista!! Ding Dong!!

 Det var en härlig kväll. Publiken varierade från ca 2 år till närmare 80 år och alla verkade ha det lika roligt. Jag tycker att det är speciellt skönt att hela familjen kan komma och njuta tillsammans. Jag tror det är lite av en Nagu-specialitet att ordna evenemang som passar hela familjen. Forneldarnas natt har redan många år varit en familjefest vid Framnäs och den har blivit så känd att folk kommer långväga för att kunna fira hela familjen tillsammans. Nagu Rock är ett lika familjevänligt evenmang som förhoppningsvis får en lång framtid!

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.