Årets bästa dagar?

Somliga säger att den bästa tiden är strax innan semestern för då har man ännu allt kvar att se fram emot. Jag är inte riktigt säker på att jag håller med. Jag känner mig sprickfärdig av väntan. Jag vill ha min semester nu, bums, med det samma! Jag vill inte gå på jobb fyra morgnar till!
Jag är otålig, jag vet.
Följdfråga, när det blir tal om semester, är ju “Vart ska du resa/Vad ska du göra?” I år ska jag ingenting. Jag ska inleda med en liten fest och avsluta med att sjunga på en vigsel, däremellan tar jag dagen som den kommer och gör just precis det som faller mig i hågen. Visst finns det tusen saker jag borde göra och tusen andra saker jag skulle vilja göra men, nej, har har inte planerat någonting alls. Jag hoppas att jag ska kunna ta det just så lugnt som jag vill. Jag behöver ladda batterierna, inte flänga omkring och uppleva en massa saker.
Så, nu har jag då planerat hela semestern full av lugn och ro.
Semester – kom NU!!

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.