Namnproblem

Skrikhals måste få ett eget, riktigt namn! 

Skrikhals kan inte längre beskrivas som skrikhals för han är inte mycket mer skrikig än de andra två mera. Dessutom känns det orätvist att han inte fått ett namn när de andra två fått det. Inte för att jag vet om Busan kan räknas som ett riktigt namn…

Jag bläddrade i en bok med namn men hittade inget som riktigt föll mig i smaken. Hilding och Willy kanske. Måsse – nja. Pelle – för nära Putte. Egentligen är det ju nog kattungens blivande familj som får hitta på namnet men eftersom jag inte vet om nån som vill ha Skrikhals så vill jag ge honom ett skapligt namn. Åtminstone ett som han får ha tills han flyttar, om han flyttar…

Förslag – anyone?

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

2 svar på Namnproblem

  1. Anonym skriver:

    Liknar helt en Nisse 🙂

    h. LindaGP

  2. Brita skriver:

    Jättesöt kisse ! Sabbath , Sigge, Tiger, Findus …. ???? Hälsn

Kommentarer är stängda.