Lådbilsrally

Huh! Nu är mitt fotouppdrag undanstökat, nästan i alla fall.

Det var riktigt roligt och blev en riktig folkfest av hela lådbilsrallyt. Många sa redan att vi ses i nästa år igen!

Jag är innerligen glad att jag övad före för det var en utmanade uppgift att fota bilarna. Jag ville ju fota så att det syns att det är fart och fläkt. Jag knäppte över 1000 bilder men bara 100 blev ens någorlunda okej. Ändå, bättre procent än mitt första försök! Jag lärde mig nytt igen och nästa gång jag fotar objekt i rörelse ska jag pröva andra inställningar. Det är grymt svårt att få skärpan att sitta just där man vill ha den på det här sättet. Så jag slänger 900 suddiga bilder i roskis och är glad att vi lever i den digitala åldern!

img_2793Den här ölburken lär ha varit jobbig att tömma innan de kunde göra lådbil av den. Lielax FBK har gjort ett fint jobb!

img_2934 De här killarna fick bara ett enda åk med sin fina bil. De vurpade redan under uppvärmningen och bilens ena bakhjul skadades så att man inte kunde köra mera. Killarna klarade sig i stort sett med blotta förskräckelsen trots att bilen for upp och ner.

img_3204Andelsbanken har skaffat en ny bankbil med flaket fullt av pengar. Damerna på banken kommer kurvande så de susar om det!

img_3316Hot Roden. Forrden. Fräsigaste åket. Visst är den snajsig!

img_3469Gränsbevakningen var på plats och kollade hastigheten.

img_3665Det officiella backrekordet togs i seniorklassen av denna herreman och går på 27 km/h! Du ser väl hur han lutar i kurvan? Det gick undan kan jag lova!

Vill du se alla bilder jag godkände så får du hoppa över till Nagu Ungdomsförenings hemsida.

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Foto och bild, Hobby & Föreningsaktivitet och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Lådbilsrally

Kommentarer är stängda.