Fias andra brev

Hej där!

Här lever livet precis som det ska för jag äter och sover och leker. Manda skulle förstås kunna leka lite mera med mig och inte bara försöka vara tråkig vuxen men jag försöker hela tiden få henne att förstå hur kul det är att leka tillsammans. Ganska ofta leker jag ensam för jag vill leka mest hela tiden och det orkar ingen annan här i huset.

Här visar jag hur kul det kan vara att få en liten bit fårskinn att leka med. Det känns nästan lite som att ha en riktig mus.

Förresten, här om dagen hämtade Manda in en mus åt mig igen. Jag tänkte jippi och lekte en stund men sen kom husse och blandade sig i. Musen hade klättrat upp i julgranen och jag var just på väg efter det när husse röt till att man inte får klättra i julgranen. Så tog han på sig handskar och fångade min mus. Bra så men så kastade han ut den!

Jag förstår inte varför det ska kastas ut prima möss hela tiden? Det skulle ju vara mycket roligare att få leka färdigt och sen äta upp dem. De där människorna är nog bra lustiga fast de har så liten förståelse för en jägares nöjen.

fotograf: Pasi

Hälsningar
Fia Snöflinga

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Familj & Husdjur och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.