Flyttanmälan – det blir ny adress!

Hej!
Jag vill göra en flyttanmälan.
Jag har hittat ett trevlig adress, så jag tar mitt pick och pack med mig och flyttar!
Här har det börjat bli lite trångt och vi är inte alltid överens om hur saker och ting ska skötas. Det som är mitt, vill jag att ska vara mitt och inte användas av någon annan hur som helst. Efter tre år tillsammans har jag insett att vi inte har riktigt samma syn på saker och ting och att diskutera är lönlöst.

Har du hicka, fått dåndimpen och är allmänt upprörd nu? Ta det lugnt. Westerbacka är och förblir min adress, det är bara bloggen som får en ny skepnad.

Jag har utnyttjat Blogger som verktyg för den här bloggen och det är ett verktyg som Google tillhandahåller. Blogger är bra men det finns saker jag inte gillar. Bland annat det att bilderna jag lägger upp på bloggen placeras i Picasa bildgalleri. För att göra nåt i Picasa kräver programmet att jag godkänner mitt Google+-konto, som jag inte alls är intresserad av. Suck. Så nu övergår jag till verktyget WordPress och hela bloggen, med bilder och allt, ligger på min egen webbsida på ett webbhotell.
Jag inbillar mig att jag har större bestämmanderätt på så sätt…

Vi ses på nya bloggen!

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.