En riktig charmör

kombi_2Igår hade jag privilegiet att få fota en ung herreman som jag faktiskt inte sett på ett helt år! Han är så charmig och skoj och tänk vad barn växer på ett år! Han har lärt sig massor och är riktigt pratglad! Jätteroligt var det också att vi kom så bra överens fast vi inte setts på ett år, så jag tror att det för honom var som om vi setts för första gången.

kombi_1Jag märkte efteråt att jag borde kollat inställningarna lite bättre i kameran så hade flera bilder blivit bättre men trots allt så blev det i alla fall några guldkorn i bildskörden. Vad kan det annat bli när man har en så stilig, charmerande, varm o go unge framför kameran?

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Foto och bild och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.