Lustigkurre?

Jag fick ett mejl med rubriken “utdrag ur kurre” och jag undrade vad för skräppost det kunde vara. Men se, det var ett utdrag ur KURsREgistret som jag begärt! Så för att hålla stödtrupperna uppdaterade om mina studieframgångar kan jag nu presentera följande:

Praktisk teologi I                    5 sp vitsord 4/5    
Nya testamentet I                     5 sp vitsord 4/5    
Kyrkohistoria I                       5 sp vitsord 2/5    
Gamla testamentet I                   5 sp vitsord 4/5    
Religionsvetenskap I                  5 sp vitsord 4/5               
Religion och genus                    5 sp vitsord 4/5                   
                            
Totala antalet studiepoäng:    30
Det här har jag samlat ihop på 4 terminer så inte är det nån hisnande fart på mina studier direkt. Jag studerar vid Öppna universitetet vid Åbo Akademi och det är deras nätkurser jag gått. Det är ett mycket praktiskt sätt att studera vid sidan om jobbet. Visst kräver det en hel del disciplin av en själv då det inte är någon som håller efter en men jag har ju själv valt att studera så då får jag ta mig i kragen och göra det. Jag hoppas att jag nån vacker dag kan titulera mig teologiemagister. Om inte förr så sen när jag blir pensionär… (Fast då har nog de här studieprestationerna förfallit ren) 
För att bli teologiemagister krävs 300 studiepoäng så det är bara 270 kvar 🙂

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

2 svar på Lustigkurre?

 1. Sussi skriver:

  Wow!
  Jag hyllar dig och din disciplin! Verkligen!
  Jag har i något skede lite tänkt i samma banor,
  men måste hitta den där disciplinen först…
  Heja heja!

 2. Janette L skriver:

  Disciplinen kan va svår att hitta men om man börjar med en stor portion motivation så kan det utvecklas till disciplin när motivationen blir mjuk i kanterna.

Kommentarer är stängda.