Röd tråd?

Man pratar om att följa en röd tråd, att hitta en röd tråd i livet/boken/bloggen men jag undrar om man behöver en röd tråd. Kanske den lika väl kan vara att trassligt nystan? Eller tänk om den är blå?

Jag läste ett inlägg på bloggen Nå, NN, vad har du tänkt på under veckan? och började fundera på min egen blogg. Har min blogg nån nisch, nån röd tråd? Jag känner mig tudelad. Ja, tråden är Westerbacka-bornas liv och leverne. Nej, jag skriver om de mest vitt skilda saker som inte hänger ihop just alls. Men, för det tredje, så tänker jag inte fundera vidare på saken. För jag bloggar om vad som händer och intresserar mig för stunden och om det blir till ett trassligt nystan av trådändor så får det väl bli så. Det kan ju hända att det i slutändan blir till ett fint täcke av mormorsrutor i alla fall.
Som de där i Mormorsrutemaraton man kan läsa om på Åbolands Svenska Marthadistrikts sida! (Hade lust att sno en bild därifrån för de är så fina, men ni får klicka in er och kolla själva så tjuvar jag inte.) Tänk om ens liv skulle bli ett täcke av mormorsrutor, så spräckligt det sku va!

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.