Uusi kesä, uudet projektit

Miltä huone näytti ennen kuin aloitin.

No vihdoinkin se odotettu loma alkoi maanantaina ja koska vaimo lähti pois yli viikoksi jo sunnuntaina niin mulle tietenkin avautui loistava tilaisuus tehdä jotain vaikka ei mitään ollut suunnitelmissa. Olin kuitenkin jo päättänyt aikaisemmin siirtää tv:n takaisin alakertaan ja sen huoneen lattia on nähnyt parempia päiviä. Lattia oli täynnä huonekalujen jättämiä jälkiä joita en tietenkään halunnut nähdä joten niille piti tehdä jotain.

Jäljet lattiassa ennen hionnan aloittamista.

Niinpä maanantaina tyhjennettiin huone pojan kanssa ja aloin hiota lattiaa. Vanhoista kokemuksista viisastuneena teippasin imurin kiinni hiontakoneeseen niin sain koko hionnan suoritettua suht pölyttömästi. Maanantai yöllä kun menin nukkumaan niin lattia oli hiottu ja maalattu 2 kertaa. Olin aika tyytyväinen päivän tulokseen. Seuraavana aamuna kun heräsin niin lihakset eivät olleet yhtä innoissaan kuin minä, mutta sain kuitenkin heti aamulla maalattua lattian vielä kolmannen kerran ja sitten oli aika lähteä turkuun huonekalu ostoksille ja leffaan kavereiden kanssa…

Det här inlägget postades i Hus & Trädgård och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.