Ahaa! En förklaring

När ett inlägg på min andra blogg, I skuggan av domkyrkan, också flippade ur med en massa besökare började jag undersöka saken lite noggrannare. I statistiken hittade jag då en Iphone som träffat inlägget 921 gånger! Inlägget här som hade nästan 3000 besökare hade besökts av en Ipad 2807 gånger. Jag ser vilken IP-adress det handlar om och vilken plattform och vilken agent (dvs. program) som använts. En del annan info kommer det också fram i min statistik när jag lusläser den.  Ganska spännande hur mycket information jag har tillgång till!

Så det ÄR ett par stackare som snedvridit statistiken så totalt. Spännande! Undrar vad dessa I-grejer har för fnatt när de klickar in sig hundratals gånger?

mockup-654585_640Grejerna på bilden är oskyldiga. Bilden är hämtad från Pixabay.

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Allmänt, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.