Min nya mamma

Jag tror att Fia har adopterat Manda som sin nya mamma och Manda har tagit sig an uppgiften att lära Fia allt det där hon inte kan och vet om att vara katt. Du kan se på filmen hur Manda låter Fia tvätta fast det nog inte verkar vara det roligaste här i världen. Det kräver tålamod och uthållighet att uppfostra, det vet alla mammor.


Lycka är att ha lyckliga katter. ❤ De blir bättre vänner dag för dag.

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Familj & Husdjur och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.