Aurinkopaneelien asennus

Tässä tulee videota asennuksesta niin kuin luvattu. Video on koostettu 3 eri kameran videoista ja materiaalia oli kaikkiaan noin 8 tuntia mistä tämän alla olevan videon leikkasin. Ehkä vähän olisi voinut vielä lyhentää, mutta kun jokaisen version renderöinti kesti yli 2 tuntia niin on pakko lopettaa jossain vaiheessa ja olla vain tyytyväinen lopputulokseen. Ja koska kyseessä on video niin sitä voi kelata tai pysäytellä mielensä mukaan jos haluaa hypätä jonkun yli tai katsoa jotain tarkemmin.

Asennus aika oli tosiaankin vain 3,5 tuntia mikä oli ihan hyvä koska oli jo melkein pimeää kun he lopetivat (videon kuvaamisen kannalta ainakin hyvä). Asennus oli ehkä normaalia nopeampaa meidän autotalliin ainakin siksi, että kaapelit oli helppo vetää autotallin sisällä ja kaapeleiden vienti katolle ei myöskään ollisi voinut olla paljon helpompaa (ainakin verrattuna jos olisi asennettu ne taloon). Kaikkiaan nopea asennus, hyvä loppu koulutus miten laite toimii (on se aika yksinkertainen käyttää) ja hyvin siivosivat omat roskat pois niin olen oikein tyytyväinen. Joten kiitokset asentajille jos tämän lukevat 😀

Myös Fortumin ja Carunan toimintaa täytyy vähän kehua sillä asentajat kun lähti kotiin suunnilleen klo 20 illalla niin sanoivat, että laittavat sähköpostia eteenpäin sähköyhtiölle ja seuraavana päivänä ennen klo 11 aamulla saatiin jo lupa käynnistää aurinkopaneelit niin ei Fortumia ja Carunaa ainakaan hitaaksi voi haukkua. Nyt sitten vaan odottamaan kuinka paljon sitä sähköä tulee 🙂

Mutta tässä asennus video ihan alusta valmiiksi asti… (videossa pieni häiriö äänessä noin 3 minuutin kohdalla)

Det här inlägget postades i Hus & Trädgård och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Aurinkopaneelien asennus

  1. Todella mielenkiintoista ja mahtavaa, että olette panostaneet videointiin. Uskoisin, että tästä on apua muillekin rakentajille – vaikka tällä hetkellä tuntuu hieman kaukaiselta koko aurinko!

    • Pasi skriver:

      Kiitos kommentista. Paneelit tuottaa yllättävän paljon sähköä vaikka olisi ihan pilvinenkin päivä 🙂

Kommentarer är stängda.