Lattia vihdoinkin valmis

Kauan se kesti kuivua ja monta kerrosta maalattiin mutta nyt on lattia valmis. Koko lattia on maalattu 2 kertaa, työpöydän edessä 3 ja vahvistetut ajourat auton renkaiden alla 4 kertaa. Ajourat on vahvistettu/karhennettu hienolla kvartsi hiekalla. Nyt alkaa se hauskempi osuus nimittäin hyllyjen ja säilytys tilojen sunnittelu. Itse asiassa suunnitelmat on jo pitkällä ainakin seinien suhteen ja olen päättänyt levyttää (ja maalata) seinät. Ikkunoiden alapuolella olevat 3 “koloa” jäävät näkyviin ja niihin tulee upotettuja hyllyjä. Autojen vieressä oleviin hyllyihin on tarkoitus laittaa autoihin liittyvää tavaraa kuten pissapojan nesteet ym. ja pöydän lähellä oleviin ajattelin laittaa työkoneita kuten pistosaha, hiomakone, jne jotta ne olisi näkyvillä ja helposti otettavissa käyttöön. Tilasin myös saksasta uuden kevyen ja kokoon taitettavan työpöydän itselleni (en löytänyt sitä myynnistä suomesta). Aina kun yhdistää autotallin ja verstaan niin kaikki pöydät ja koneet on oltava joko kevyitä tai niiden alla on oltava pyörät jotta ne saa keskelle lattiaa kun niitä tarvitsee mutta jonnekin reunaan kun haluaa ajaa autot sisälle. Tässä vielä sen pöydän esittelyvideo minkä tilasin.

Det här inlägget postades i Hus & Trädgård och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.