Vänner och årsskifte

Jag har på senare tid börjat fundera på hur facebook förändrar mitt liv, för det gör det. Förändringen sker i att jag kommer närmare mina fb-vänner, vänner som jag inte egentligen haft nån större kontakt med i det vardagliga livet. Jag känner att jag får flera vänner och nya vänner, bekantskaper blir till vänner.
Det är inget jag klagar över, tvärtom, det är roligt att upptäcka att det finns människor som tänker på mig, vill prata med mig, vill umgås med mig! Livet blir rikare.

Så med denna lilla fundering vill jag tacka alla för ett trevligt år som gått och önska ett gott nytt år som är på kommande!

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

1 svar på Vänner och årsskifte

  1. Peeto_79 skriver:

    Gott Nytt År på er också MEN nu utmanar jag dig, kolla här: http://kilonabortmed.blogspot.fi/2014/01/utmanad.html

Kommentarer är stängda.