Nu är tid för trädgården!

Våren är här och Valborg är firad. Nu är tid att kratta och rensa och förbereda sommaren. Det tar lite emot att komma sig ut och få tag i krattan men när man väl är ute får man sällskap och det är riktigt belönande att se hur fint det blir när man jobbar på. Jag är glad att våren är lite sen för annars skulle det vara ett elände att försöka städa upp nu. Ännu har inte gräset kommit igång riktigt och i våra blomland är inte vårlökarna heller så pigga ännu.

Jag har redan funderat en del på vad som ska sås och planteras i odlingslådorna men jag har inte kommit så långt ännu att lådorna skulle vara färdiga för odlingar. Några dagar ännu, sen kanske jag hunnit ta itu med dem. I gömmorna finns fröpåsarna som jag inhandlat redan för någon månad sedan. Det ska bli riktigt spännande att söka fram dem och se vad det var jag tänkte att jag skulle odla i sommar!

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Hus & Trädgård, Mat & Smaker och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.