Utan kamera

I morse när jag körde till jobbet körde jag genom Kyrkbacken där det var stort pådrag med brandbilar eftersom Moritz Erikssons butik brann. Gissa om det harmade att jag inte råkade ha kameran i bilen som jag ofta har? Varför var den hemma just idag? 
Så, det blev inga bilder av det brinnande huset och de modiga brandsoldaterna… Äsch.

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

2 svar på Utan kamera

  1. Kamomilla skriver:

    Däför köpte jag min lilla EOS M….dn går ju i handväskan.

  2. Janette L skriver:

    Jag vet, o jag är avis…

Kommentarer är stängda.