Tre små rövare söker hem

Det bor tre små rövare i vårt hus. De har rövat bort mitt hjärta och de lever rövare mest hela tiden…

“Skrikhals” får heta så för att han högljutt meddelar var han är och var han sysslar med. Är han missnöjd tar han i med lite extra volym. Han är social och kommer att bli en pratsam, trevlig livskamrat.

 

“Putte” kan prata han också men måste inte meddela precis allt utan kan smita iväg och njuta av sitt eget sällskap en stund. Han är ivrig och social han också.

“Busan” är försigkommen och äter redan galant den goda mjuka maten som serveras ur påsar. Hon pratar också och kommer gärna för att kela en stund. Hon är en tuff brud i lyxförpackning. Ser du det svarta läppstiftet på underläppen?

Bröderna bryr sig inte om den mjuka maten utan nöjer sig med mammas mjölk. Alla tre är redan rumsrena och gör sina bestyr i lådan. Våra tre rövare är nu 5 veckor gamla och de har en hel stor värld att upptäcka. Det är fart och fläng, slagsmål och mys om vartannat.

Ingen av ungarna har ännu blivit bokade så vi hoppas innerligt att det ska finnas nån med ett gott hjärta och gott hem som vill ta emot nån av våra rövare. I slutet av augusti är det dags för rövarna att flytta hemifrån, bara de har nånstans att flytta!

Det gör väl inget att jag sitter på dig brorsan?

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

3 svar på Tre små rövare söker hem

  1. Caroline Törnqvist skriver:

    Oj söta öde vad söta. Putte får mer än gärna flytta hem till oss om han inte redan är på väg någon annanstans.

  2. Janette L skriver:

    Härligt Caroline!! Han e din!

  3. Unohtuiko.fi skriver:

    En alldeles underbar presentation av kissorna. Fina bilder och beskrivningar om hurudana de är 🙂 Har själv sedan i tisdags börjat min "mammaledighet" med två små kissor från olika hem (den ena 2 mån. och den andra 3mån.) Men Putte är nog min favorit! Om kommentaren kommer som Unohtuiko så är det nog Maria Carling som hälsar.

Kommentarer är stängda.