Viimeistely valmis

Arvaa mikä kohta on pesty 🙂 . Kuka keksi maalata pannuhuoneen katon valkoiseksi…

Meni vähän kauemmin kuin luulin, mutta aina on joku pieni asia mitä tarvitsee vähän miettiä ja keksiä joku ratkaisu ennen kuin kaikki on valmista. Kun nyt kerran kellari oli suht tyhjä niin päätettiin vähän maalata samalla kun kerran remonttia tehtiin. Kellari oli yksi ensimmäisistä huoneista jotka maalattiin silloin kun talo remonttia alettiin tehdä (reilu 15 vuotta sitten) ja siellä ei ole oikein mitään remonttia tehty sen jälkeen. Eli homma alkoi pintojen pesemisellä. Varsinkin pannuhuoneessa oli pesu jo enemmän kuin tarpeen.

Pesukone oli pakko korottaa viemäröinnin takia, mutta on se mukavampi käyttääkin

Pannuhuoneen seinät vaan pestiin, mutta viereisen huoneen seinät maalattiin. Vaimo päätti värin ja sen piti olla liila 🙂 . Yksi seinä tehoste värillä ja 3 seinää vaalean harmaalla oli suunnitelma, mutta se vaalean harmaa taisi kyllä olla enemmänkin vaalean liila.

Ulkona on sadevesi tynnyritkin paikoillaan ja niihin liittyvät putkitukset valmiit. Alla vielä muutama kuva valmiista tiloista. Asennuksen jälki oli siistiä ja uudet matot lattialla antaa loppusilauksen.

 

Det här inlägget postades i Hus & Trädgård och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.