Liten blir stor fast man inte ser på

Under den senaste månaden har jag varit hemma 12 dagar och borta 18 dagar. Under den tiden har kattungarna växt så det knakat. Igår fyllde de faktiskt 2 månader och snart är de färdiga att flytta till ett nytt hem. Förutom att Sotis fortfarande inte har någon som väntar på henne…

Nu springer de obehindrat mellan våningarna och de älskar att vara ute på balkongen . Vi har inte gett dem tillträde till trädgården för där finns allt för många ställen att krypa in och gömma sig på.

Några problem med toalettbestyren har det inte varit under hela tiden. Vi gav dem en sandlåda tidigt och det har inte hänt en endaste olycka! Nu har de en toalett i vardera våningen och de använder dem när nöden kommer på.

De äter, busar, solar och sover. Sotis älskar att leka med plastpåsar och allt som prasslar och Murklan älskar att busa med syrran. Hängmattan är också ett kul ställe att riva av sig överlopps energi.

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Familj & Husdjur och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.