Fotograferat!

Det är roligt att fota folk men ack så svårt. Jag har dåligt tålamod att stå o pilla på kameran så att jag skulle få alla inställningar rätt och ibland vet jag inte riktigt vad jag håller på med heller så bilderna blir som dom blir… Ibland blir dom till och med bra!
Idag hade Laura och jag stämt träff för att fota varann. Det var riktigt roligt och lärorikt och svårt. Jag tog 76 bilder av Laura och en handfull blev okej. Men det är viktigt att våga prova och det är skönt att ha en vän som också är intresserad av fotografering och som orkar stå modell.
Här kommer ett urval av bilder! (Klicka på första bilden så får du upp dem alla i större format)

Är det inte en vacker bakgrund? Det hade ju varit kul om modellen varit skarp oxå…

Jag gillar kvällssol för ljuset är mjukare och varmare än på dagen.

Intressant bild på nåt sätt, undrar vad hon hittat för mask att titta på?

Redigerad
Orginalbild

Så blev det lite för mörkt men sånt kan man ju trixa lite med på datorn… (Ser hon inte lite ut som kronprinsessan Victoria på den här bilden???)

Glädje!

En allvarligare tjej.

Den här skulle jag kanske testa att beskära lite annorlunda.

Nu e hon glad igen!

Så lekte jag lite med filter på bilden.

Den här är beskuren efteråt för orginalet hade för  mycket panna, så här blev den bättre tycker jag. Och kolla så intensiva ögon!

Tack Laura för den här fotosessionen! Det gör vi om nåt tag!

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

1 svar på Fotograferat!

  1. Vardagspärlor skriver:

    Fina bilder..tycker speciellt mucket om "glädje".

Kommentarer är stängda.