Earl Grey i mitt hjärta

Jag dricker inte kaffe utan det är te som gäller. Tesort nummer ett är Earl Grey och vanligtvis är det Twinings tepåsar som jag använder. Så en gång råkade jag smaka på ett earlgreyte som var annorlunda och himmelskt gott. Jag hade nästan glömt bort det men så en dag när jag inspekterade tehyllan i butiken såg jag ett paket som såg bekant ut. Jo, det var det goda teet!

Ekologiskt, rättvisemärkt men inte hutlöst dyrt kunde jag konstatera. Så förpackningen fick följa med hem och teet är fortfarande ljuvligt gott! Påsarna är av engelsk modell. Fyrkantiga och utan något snöre. Det ger tebladen lite bättre rum att simma och det är nostalgi och en fläkt av England för varje kopp te jag dricker. Det gör definitivt inte saken sämre.

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

2 svar på Earl Grey i mitt hjärta

  1. Mia skriver:

    Jag gillar också! Smakar annorlunda på ett överraskande positivt sätt 🙂

  2. ziu skriver:

    Den där firman gör bra te! har smakat andra sorter och blivit glatt överraskad av kvaliteten!

Kommentarer är stängda.