Min bänk

I inlägget Örtträdgården levererar skrev jag att jag måste köpa mig en vacker bänk.

Det gjorde jag också men jag har glömt bort bilden som jag skulle visa.

benchSå här ser min vackra, vita bänk ut!

På bänken ska vi sitta och beundra våra odlingar nästa sommar. Nu är odlingslådorna tomma och väntar på våren. Den känns lite övergivet i örtträdgården men jag tror att nästa sommar blir en bra odlingssommar nu när allt är så väl förberett.

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Hus & Trädgård och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.