Dagarna jag brukar undvika

Den här veckan är det Stockmanns Galna Dagar och jag brukar kalla dem för Hullujen Päivät alltså “de galnas dagar” för det är så galet mycket folk i shoppingcentret som jagar specialpris som egentligen är normalpris i andra affärer… Så, jag brukar strategiskt undvika shoppingcentret och Stockmann dessa dagar. Men så, idag, blev det undantaget som bekräftar regeln. Jag sökte mig till shoppingcentret för att fördriva tid och se på folk och tja, shoppa…

Mina fynd ryms galant i en kasse och jag upplever verkligen att jag gjort fynd. Pocketböcker för 3.90€ styck! På svenska! I Finland! Så fyra stycken har jag i min kasse. Därutöver blev det en scarf och strumpor och färgpennor och ett anteckningsblock men dessa upplever jag inte vara fynd utan mera i kategorierna “bra att ha” och “vill ha”.

Till på köpte har jag ju då fördrivit tid och hittat någonting att blogga om, så helt bortkastad är det inte att sälla sig till “de galna” och gå och shoppa.

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

1 svar på Dagarna jag brukar undvika

  1. Hanna L skriver:

    Jag for hem med nio pocketar, Akademen är alltid ett farligt territorium. Sen följde en brandvarnare, diskmedel och trasa med hem också. Så allting är inte av ondo där…

Kommentarer är stängda.