Semesterinvigning

Jag bjöd in några väninnor på mat, vin och sång. Att kombinera kvinnor, vin och sång är ju sedan gammalt känt som ett lyckat koncept och det var det igår också.
Vi inledde med lite Fresita, en mumsig jordgubbsdricka. Menyn bestod av en förrättssallad med lufttorkad skinka, honungsmelon och rostade pekannötter. Varmrätten var grillad lax med ugnsrostade rotsaker, lättstekt zuccini och kokta potatis och till efterrätt blev det pannacotta med röda bär och kola sås. Det var aningen osäkra kort för mig för det var inte en meny jag testat tidigare och visste att jag behärskade. Mina provkanin-väninnor intygade dock att det blev bra så det här kan jag med fördel göra om. Efter mat och prat förflyttade vi oss inomhus och drog loss världens karaokefest. Några hade aldrig prövat på karaoke och några har sjunigt många gånger. Tillsammans hade vi jätteroligt och nybörjarna fick blodad tand, tror jag. Så nästa gång blir det ännu mera livat!
För att det blir en nästa gång är nog säkert.

Dessvärre hann jag inte alls knäppa några bilder men jag hade en finfin fotograf på plats som delar några ögonblick med oss på sin blogg. Klicka på bilden så kommer du till “I Lilla Kamomillas Villa” och får se lite flera bilder.

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

1 svar på Semesterinvigning

  1. Kamomilla skriver:

    Blodad tand fick man ju minsann! hade ingen aning om att det var så kul!!

    Och maten… oooh… tack för en fantastisk middag!

Kommentarer är stängda.