Entä se viereinen huone?

Komeron lattialta tyhjennetyt tavarat. Aika läjä

Olen aikaisemminkin huomannut saman ongelman taloa laittaessa, että kun saa yhden huoneen valmiiksi, niin ne viereiset ei enää näytäkään niin hyviltä :(. Se koski tätä TV-huonetta sen jälkeen kun laitoin tietokone huoneen pinnat kuntoon viime kesänä. TV-huone tuli rempattua niin tässä päädyssä taloa oli sitten enää jäljellä komero, jossa kyse oli vain lähinnä siivoamisesta ja järjestelemisestä.

 

Pikkukissat oli mukana siivouksessa mutta lopulta väsymys otti vallan.

Mutta tosiasia on, että meillä on tällä hetkellä aivan liikaa tavaraa sillä kaikki mitä Netten on tarkoitus ottaa mukaan uuteen yöpymis kämppäänsä (uuden työn takia) on vielä kaikki täällä ja niille ei kerta kaikkiaan ole oikeaa paikkaa mihin laittaa vaan ne vaan odottaa jossain nurkassa muuttoa (eikä mitään pientä vaan esim. ruokapöytä ja sohva). No onneksi on huoneita mihin tämä ei niin paljon vaikuta niin saan siivottua edes jossain :).

Komero taas siisti 🙂

Kyseinen komero on pikkuhiljaa täyttynyt ylimääräisestä tavarasta tosin lähinnä lattialle. Mutta koska lattialla on ylimääräistä tavaraa, niin se estää aika tehokkaasti koko komeron käytön kun lattialla ei voi kävellä. Tähän sitten päätin tarttua ja aluksi tyhjensin vain koko komeron lattian tv-huoneen puolelle (katso kuva). Syy tähän oli selvä sillä toinen pinkki matto mitä tv-huoneessakin on sai uuden paikan komeron lattialla johon se sopi just melkein sentilleen (leveys). 

No pidemmittä puheitta tv-huone on taas siisti ja kaikki komerosta poistetut “romut” on joko takaisin komerossa tai sitten ne on viety “oikeille” paikoilleen. Taas yksi homma tehty 🙂

Det här inlägget postades i Hus & Trädgård och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Entä se viereinen huone?

 1. Malin E skriver:

  Oj, jos minäkin olisin noin ahkera aina kun Uffe on 2 viikkoa töyssä. Talo olisi jo valmis!

  • Pasi skriver:

   Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa ja älä aloita liian isosta projektista ettei mene into vaan remontoi/siivoa ensin vaikka joku kaappi ja jos aikaa jää niin toinen jne. Ja pikkuhiljaa siirtyy niihin isompiin hommiin. Into yleensä loppuu kun ajattelee että pitää siivota/rempata koko talo mutta pieni pala kerrallaan niin ei tunnu homma ylivoimaiselta

 2. Simon skriver:

  Snyggt, du är en ordningen och redans man Pasi! 🙂 Hur många årgångar Aku Ankka har du där?

  • Pasi skriver:

   Kiitos ?. Aku ankkaa mulle on tullut tilauksena muistaakseni vuodesta 83 alkaen. Ihan ensimmäisiä vuosia ei enää tallessa mutta vuodesta 84 alkaen on hyllyssä. Taskukirjojakin noin 400. Vaimon mielestä vie varmaan ihan liikaa tilaa ?

Kommentarer är stängda.