Vihdoinkin !!!

Se päivä on vihdoinkin koittanut kun voin sanoa, että autotalli on valmis. Lattia on imuroitu, pöytä on tyhjä ja tavarat ovat löytäneet oman paikkansa. Autot on ajettu sisälle ja huomenna ei tarvitse enää miettiä onko ikkunat jäässä aamulla kun lähtee töihin 🙂

Tein lyhyen vertailu videon vuoteen 2015 jolloin olin juuri siivonnut autotallin viimeksi. Video on lyhyt ja kuvat vaihtuu aika nopeasti niin paina paussia jos haluat katsella kauemmin tai et ehdi lukea tekstiä.

Merkkaukset kunnossa pulteille, prikoille ja muttereille.

Laatikoihin olen alkanut merkitä mitä ne sisältää, mutta ruuvit työpöydän yläpuolella täytyy vielä jossain vaiheessa käydä paremmin läpi ja merkitä nekin (tarra ei pysy purkissa ellei sitä lämmitä ensin kun on niin kylmä niin parempi tehdä se ensi kesänä). Kaikki erilaiset raudat oli ennen samassa purkissa ja piti aina tyhjentää koko purkki kun alkoi etsiä jotain. Nyt ne on selvästi eriteltyinä niin paljon helpompi etsiä.

 

Autostoppareita saa netistä (ulkomailta) vaikka minkälaisia, mutta ne on yleensä muovisia ja ei niin leveitä. Halusin leveämmän ja omasta mielestäni alumiinista tehty näyttää paljon paremmalta niin tilasin sellaisen metalli verstaalta ja he teki mittojen mukaan.

 

Vaikka uusi pöytäsirkkeli on pinnaltaan aika pieni niin seinillä roikkuu paljon lisää pöytiä ja pukkeja joiden avulla voi sahata yksin isompiakin levyjä. Kuvassa työn alla uudet isot vetolaatikot työpöydän alla (näkyy videolla).

Seinien levytys ja lattian korjaus/maalaus muuttivat tunnelmaa aika paljon ja nyt siellä on ilo taas nikkaroida ja helppo siivota jäljet.

Det här inlägget postades i Hus & Trädgård och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.