Nej, men, nu igen?

Tre veckor utan livstecken från Westerbacka! 
Vart tog den tiden vägen?

Ja, ärligt talat så har den gått åt till min nya livssituation.

Jag skrev lite kort om vad jag planerade i våras (klicka här för att läsa det) och nu har det då blivit till verklighet. Jag är alterneringsledig från jobbet och studerar på Åbo Akademis teologiska fakultet. Jag är gulnäbb och samtidigt i nivå med andra årets studerande, tack vare mina ÖPU-studier.

Det är spännande och roligt och jobbigt. Det är länge sedan jag studerat nåt och jag har aldrig studerat på högskolenivå så det finns en del att bita i. Jag har börjat med hebreiska, engelska, religiös fostran och kyrkorätt. Hebreiskan kräver massa självdisciplin och pluggande, engelskan och kyrkorätten är intressanta och jag lär mig nya saker medan religiös fostran är riktigt, riktigt kul. Sen har jag en hel massa läsande framför mig som jag inte ännu riktigt vet hur jag ska bita i men “kommer tid, kommer råd” har jag tänkt.

Det allra roligaste är alla nya trevliga människor jag lär känna!

Så det är här bakom domkyrkan (från Nylandsgatans håll sett) jag håller till för det mesta så det kan hända att det blir lite glesare bland inläggen i den här bloggen en tid framöver.

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.