Tall Ships Race i förbifarten

Den här eftermiddagen har det varit otroligt livlig trafik i farlederna mellan Åbo och södra Nagu. De deltagande skeppen i Tall Ships Races tog sig från Aura å i Åbo ut mot startpunkten vid Utö. De följdes av massor och åter massor små båtar som var ute och nöjeskörde i det vackra vädret på Erstan och andra ställen.

Själva åkte vi landvägen till Pärnäs, liksom många andra Nagubor, för att se när skeppen kom längs Storströmmen. Jag stod med kameran i högsta hugg och Pasi hade med drönaren och filmade en liten snutt. Det blåste så pass hårt att det var lite problematiskt att filma.

Här kommer mina bilder och längst ner den lilla filmsnutten.

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Foto och bild och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.