Tattaradaaaa!

Inlägg nummer 200 vill jag fira med en utlottning!

lottery-loose-1422098_640Tänk att jag redan skrivit 200 inlägg! Det är ju jättemånga!

Tänk att nån har orkat läsa 200 inlägg! Det är ju jättestrongt!

Tänk att jag plötsligt hittat färger och storlekar! Det är ju lite skojigt!

Men nu till saken. En utlottning ska det bli. En riktigt ordentlig, hederlig tävling ska jag ordna. För att delta gäller det att skriva en kommentar till det här inlägget, här på bloggen. Inget fuskas på facebook här inte. I kommentaren vill jag att du skriver vart i världen du skulle åka på semester om du hade obegränsade möjligheter. Själv ska jag snart njuta av solen på Mallorca vid det sköna blåa Medelhavet. Mmm… längtar!

Vad kan man vinna då?  Ja, det funderade jag en god stund på. Jo, man kan – SURPRICE SURPRICE – vinna en liten PartyLite lykta med 6 doftande te-ljus till (eller doftfria om man så vill)! Det piggar upp i höstmörkret med lite stämningsljus för man kan ju inte alltid ligga och lapa sol på söderns stränder.

ljusglob
Lyktan består av en frostad skål av glas med en lös insats i metall. När man tänder ljuset syns mönstret i metallen genom glaset. Lyktan är ca 10 cm hög.

Sådär. Bland alla som skrivit en kommentar till det här inlägget här på bloggen före klockan 15.00 söndagen den 9 oktober lottar jag ut den här lyktan. Vinnaren utannonseras här på bloggen genast efter dragningen. Som Herr Fortuna anlitar jag min trogna, pålitliga man. Han är dessutom fullständigt omutbar.

Det här blir ju roligt! Passa på nu och delta! Det är gott om tid att fundera vart i världen du skulle resa!

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

21 svar på Tattaradaaaa!

 1. Annika Norrén skriver:

  Hej kusin!
  Det var ju en rolig tävling:)
  Jag skulle välja en hytte i fjäll-Norge för en vecka

 2. BARBRO MONTHÉN skriver:

  Jag är ingen solbadare så för mej är drömsemestern inte en solsemester. Om jag hade möjlighet skulle jag resa till Skottland, gärna tillbringa ett par veckor där , tyckte redan för länge sedan att Skottland är fascinerande och efter att ha läst Diana Gabaldons böcker som börjar med Främlingen , böckerna om Claire Randall och Jamie Fraser, är jag ännu mer förtrollad av Skottland och speciellt av skotska högländerna. 🙂

 3. Hanna L skriver:

  Jag skulle göra en resa runt i olika delar av Kanada, är helt förälskad i landet, men har sett så lite av det. Människorna och atmosfären är så härlig där.

 4. Jessica skriver:

  Jag tror nog jag skulle testa Thailand. Låter kanske inte så exotiskt men har inte barit där och tycks inte ha ekonomiska möjligheter heller att fara dit.

 5. Hmmm…vart i världen skulle jag åka?

  …Toscana. Det måste nog bli Toscana. Vinodlingar och gröna slätter. Värme, dofter, god mat och vin och… Jag skulle vilja se om om det jag drömmer om och sett på film faktiskt finns i verkligheten.

 6. Zyz skriver:

  Med obegränsade resurser skulle jag nog ta en nästan-jorden-runt-resa, dvs:
  Canadas och Alaskas djupa skogar, Nya Zeeland, Australien, Antarktis och Sydafrika. Ja, å så Pustan på våren då den är täckt av blommamde lökväxter.

 7. Ami Ahlgren skriver:

  Ja jag är väl så enkelspårad att det skulle nog bli Jurmo. Jag skulle bo lite längre tid där i nån trevlig stuga. Barn ,barnbarn och vänner kunde komma och hälsa på , kanske en i gången så man hann umgås och prata riktigt i “lugn och ro”
  Jag skulle bada bastu , promenera , läsa och sova . Kunde åka ut med taxibåt och även bjuda mina vänner på taxibåtsresa ut dit.

 8. Tina rosvall skriver:

  Dina blogginlägg är trevliga att resa… läsa 😉
  Jag skulle resa till Puka Puka med min svärfar för dit har han drömt att få resa ända sen han var liten pojke.

 9. Anja Pettersson skriver:

  Till Island skulle jag vilja resa, landet är så annorlunda.

 10. Anja Pettersson skriver:

  Till Island. Annorlunda land.

 11. Bettan skriver:

  Just nu drömmer jag om Terschelling, en friesisk ö utanför Hollands kust. Jag har följt med livet på ön nu i ett par månader för att sonsonen är där. När han for i slutet av augusti, var min första tanke, dit vill jag också fara. Jag har sett videor av kilometerlånga sandstränder, sett folk skrinna på kanaler om vintern, sett vågor stora som stenhus. Dit vill jag fara. Snart ska drömmen bli verklighet.

 12. Anni skriver:

  Jag skulle åka till en av de mindre öarna på Hawaii. Vill inte till huvudöarna som i dagens läge har nåt med kulturen där att göra endast då någon ordnar en lu’au för att turisterna ska få uppleva nåt exotiskt…

 13. Lena Dahlén skriver:

  Bora bora och Bahamas står högt uppe på min lista. Blir nog inte i vinter men nångång ska jag dit ännu☀️

 14. Ingrid skriver:

  Jag skulle resa till Seychellerna 🙂

 15. Alexandra skriver:

  Svalbard, dyrt o fara dit men skulle vara exotiskt. Dit skulle jag ta med min mamma. Pappa skall Jag ta till Alaska en dag. O min sambo till Hawaii. Eller sen som föregående: om obegränsat med tid och pengar så lite av världens alla hörn. Stora städer i Europa lockar också, har i år besökt Stockholm i en dag o sedan gjort några dagars resor till Gdansk, London och Budapest. Dessutom borde man fara runt i sitt hemland lite, har inte hoj möjlighet som du! Har även aldrig besökt Utö. Tur att jag är ung så att jag hinner ännu

 16. Hellevi Johansson skriver:

  I nuläget Kroatien.

 17. Lilian skriver:

  Tuvalu skulle jag vilja åka till. Ett av världens minsta länder som riskerar försvinna i havet på grund av klimatförändringen. Själva namnet låter som en saga, får nog bara drömma om det.

 18. katarina Lindholm skriver:

  Machu Picchu i Peru….kanske en dag kan ja uppfylla den drömmen☺

 19. Malin W skriver:

  Hmm….., Maldiverna kanske.

 20. Yvonne Öhman skriver:

  Har just varit ut o rest till Sicilen 🙂 kanske Malta näst ? Men nöjd att vara hemma och den fina lycktan skulle sprida fint ljus hemma i Nagu 🙂

 21. Ilona skriver:

  Jag skulle vilja åka till Afrika, allra helst till Namibien, där mina föräldrar jobbade ett tag innan jag föddes. Det är ett land som alltid varit närvarande i mitt liv men som jag aldrig har sett själv!

Kommentarer är stängda.