Tomt i stallet

Så gick det till slut så att vi är utan motorcyklar.

Pasi fick sin Gold Wing såld redan i slutet av september och nu i veckan åkte min Deauville iväg med sin nya ägare. Så nu står mc-stallet tomt över vintern. Vi får se vad nästa sommar för med sig. OM det blir nån ny hoj och i så fall hurdan.

Visst känns det lite tomt, men det är en bra tid att fundera över vad vi vill i fortsättningen. De senaste åren har det blivit väldigt få kilometrar för oss båda så egentligen har det varit väldigt dyra kilometrar, eftersom försäkringarna ska betalas oberoende av om man kör eller inte.

Om Janette

...med många järn i elden... Jag tycker om när det händer och planerar ständigt nytt. Ibland behöver jag få vara ensam och ladda om. Musik, fotografering, trädgårdsarbete och att experimentera i köket är positiva laddningar i mitt liv, liksom min familj och våra katter.
Det här inlägget postades i Hobby & Föreningsaktivitet och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.