Vihdoinkin

Kohta ensimmäinen kerros valmis

Eilen saatiin vihdoinkin se kauan odotettu lattiamaali. Eilen myöhään illalla saatiin ensimmäinen kerros maalattua, mutta nyt on ulkona niin kylmää ja kosteaa, että täytyy odottaa 2 vuorokautta ennen toisen kerroksen maalaamista.

Ei toki olla vaan odoteltu toimettomana maalin saapumista vaan aloin sitten laittamaan autotallin vieressä ovien yläpuolella olevaa pikkukattoa, sillä siinä on ollut valokate joka meni rikki jo ensimmäisenä talvena kun isolta katolta tippui siihen lunta. No se on vaan hajonnut enemmän ja enemmän joka talvi niin nyt oli mielestäni aika tehdä sillekin jotain kun nyt autotallia muutenkin käydään läpi. Se pikkukatto on nyt muuten valmis mutta pitää vielä alapuolelle maalata toinen kerros valkoista maalia. Mutta ei oikein haluaisi maalata kun ulkona sataa.

 

Ennen ja jälkeen vertailua

Vaikka on paljon projekteja niin kyllä ne kaikki pikkuhiljaa valmistuu 🙂

Det här inlägget postades i Hus & Trädgård och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.